Rakan Maz

14 January 2014

FREEBIES SEMPENA CUTI MAULIDUR RASUL

Assalamualaikum semua..salam maulidur rasul. Selawat dan salam keatas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W...semoga kita beroleh syafaatNYA di akhirat kelak..

Sempena cuti maulidur rasul ni..maz nak kongsikan satu bahan bacaan yang simple sahaja..mudah-mudahan ianya berguna untuk anak didik korang semua..bahan ni maz bagi nama BUKU MAHIR KVKV. buku ni maz buat khas untuk anak didik maz yang bernama TONY...budak ni dah darjah dua..mudah-mudahan sebelum pertengahan tahun ni..budak ni dah boleh diperdanakan..amin.
Buku ni simple je...tak perlu susah2 nak ngadap budak tu sambil ajar dia membatang suku kata..yang penting kita dah berusaha bimbing budak tu membaca suku kata kvkv..nak bagi lancar tu Maz gunakan buku mahir KVKV ini. maz print buku ni..( tak banyak pun..dalam 6 pages je a4 size)..pastu stapler bgi kat murid tu..suruh dia berlatih baca sampai lancar..klu perlu suru budak bawa balik rumah..
BERMINAT tak? klu berminat ni maz bagi skit preview buku mahir kvkv
ni muka depan dia...
haa..yang ini salah satu page dlm buku mahir kvkv tu.

kalau korang berminat nak guna buku ni untuk anak didik korang...senang je. cari button free download kat sidebar tu..then cari BUKU MAHIR KVKV TUNAS kat ctu..pastu download. free je..as long as teda penyalahgunaan bbm ye..

ok korang..HAPPY TEACHING

2 comments:

anna Insyirah said...

cikgu,saya tak jumpa button free download. ada kat mana ye? puas scroll kat sidebar tapi tak jumpa...

farahin madhi said...

saya pn x jumpa butang free download..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...