Rakan Maz

04 November 2014

KATALOG BBM TUNAS

Assalamualaikum...slm sejahtera uolls out there..lama sgt xjenguk blog ni. Bukan xnak update tapi kekangan masa..maz terlalu bnyk komitmen buat masa ni..nak2 lagi skrg ni maz dah masuk 2nd trimester..lgi lah xlarat nak kejar banyak benda nk siapkan..hehehe. Pada rkn2 yang ada tinggalkan komen kat blog maz ni,,sori sesangat blum ada kesempatan utk reply. Hari ni maz cuma nak update entry utk KATALOG BBM TUNAS. klu ada sesape yang berminat nak beli..uolls boleh tgk or pm kat facebook maz ye..klu tinggalkan komen kat cni..takut maz xperasan plak..hehehe. ok lah..lets check it out..






















































































































kalau ada yang korang berminat...pm maz kat fb yer..
Happy Teaching...uolls




3 comments:

Unknown said...

Cikgu Maz,boleh provide whatsapp?
i am really interest!

Ice Ng Sek Peng said...

Cikgu Maz,boleh provide whatsapp?
i am really interest!

Anonymous said...

Cg maz,, sy berminat ngn bbm cg..cm na sy nk dptkn bbm..cg jual softcopy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...