Rakan Maz

Showing posts with label BBM Math. Show all posts
Showing posts with label BBM Math. Show all posts

28 October 2016

FREEBIE KAD PUZZLE

Hari ni maz kongsikan bahan simple kad puzzle matematik.. kad ni korang boleh save as image je..pastu klu nak print ( nak bagi mudah je ) cer insert as picture dlm powerpoint..pastu print mcm biasa..xyah nak adjust lagi coz saiz kad ni memang dah sama dgn layout powerpoint tu..

kad puzzle ni sesuai untuk murid pra..pemulihan..linus malahan untuk aktiviti homeschooling pun..








maz harap bahan ni dapat membantu korang ye..

HAPPY TEACHING UOLLS


04 November 2014

KATALOG BBM TUNAS

Assalamualaikum...slm sejahtera uolls out there..lama sgt xjenguk blog ni. Bukan xnak update tapi kekangan masa..maz terlalu bnyk komitmen buat masa ni..nak2 lagi skrg ni maz dah masuk 2nd trimester..lgi lah xlarat nak kejar banyak benda nk siapkan..hehehe. Pada rkn2 yang ada tinggalkan komen kat blog maz ni,,sori sesangat blum ada kesempatan utk reply. Hari ni maz cuma nak update entry utk KATALOG BBM TUNAS. klu ada sesape yang berminat nak beli..uolls boleh tgk or pm kat facebook maz ye..klu tinggalkan komen kat cni..takut maz xperasan plak..hehehe. ok lah..lets check it out..






















































































































kalau ada yang korang berminat...pm maz kat fb yer..
Happy Teaching...uolls




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...