Rakan Maz

22 January 2014

Bahan Bacaan Bergred TUNAS

malam ni maz nak kongsikan bahan bacaan bergred untuk bebudak pemulihan khas...bahan ni maz buat masa tahun pertama maz posting sebagai guru pemulihan khas..masa tu maz tak berapa nak tau lagi selok-belok P&P pemulihan khas ni..tapi maz cuba jugak buat bahan ni. so daripada terperap je dlm laptop berkurun2 baik maz kongsikan ngan korang..kot2lah ada yang boleh guna kan..

bahan ni boleh download kat sini bahan bacaan bergred tunas free download boleh edit then  print pastu letaklah kat sudut bacaan korang ke..kat mna ke..moga2 memberi manfaat untuk sesape jer...

selain itu, korang boleh jugak download set buku cerita mudah sebanyak 50set dalam format pdf..(yang ni bukan maz yang buat k..maz xingat dah mana maz dpt) maz dah zipkan fail nyer supaya mudahkan korang download yer..



HAPPY TEACHING

40 comments:

rohayah said...

Camna ya nk ambik bhn utk pemulihan dan linus. Sy tk dpt download. Mohon email sy di skcl2pulih@yahoo.com
Timakasih kejasama cikgu moga
Allah membalas kebaikan berganda

cikgu maz said...

sya dah emel kat cikgu..cek emel yer..

cikgu maz said...

sya dah emel kat cikgu..cek emel yer..

cg mohd said...

salam,

mohamad.skbpb@gmail.com

Lamaris Junior said...

As salam cg... mohon emel pd sy ye.. mekasih cg.. lamarisjunior@gmail.com

myn myn said...

salam....sy nk boleh?ni email sy...fmcp65@yahoo.co.uk.....thanks ye..

myn myn said...

salam....sy nk boleh?ni email sy...fmcp65@yahoo.co.uk.....thanks ye..

Anonymous said...

Assalam ...saya pun nk jgk... ezaty_ezara@yahoo.com

Anonymous said...

salam..sy pn nk jg..
kulat_biru@yahoo.com..
Timakasih ats kejasama cikgu moga 
Allah membalas kebaikan berganda 

highrule sabr said...

sy x tau kat mana nk download..mohon share..sha_raz84@yahoo.com

highrule sabr said...

sy tak dpt nk download..mohon share..sha_raz84@yahoo.com

FARIDAH ABDUL AZIZ said...

Sy pun nak jugak blh x...sofeaden@gmail.com....semoga allah mblsnyer

FARIDAH ABDUL AZIZ said...

Sy pun nak jugak blh x...sofeaden@gmail.com....semoga allah mblsnyer

misz iera said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Saya nak jugak
farhanayusof89@yahoo.com
Terima kasih banyak2 :)

Anonymous said...

Saya nak juga ...
maltida_84@yahoo.com..
Tq cikgu

Anonymous said...

Salam saya berminat sangat dengan bahan2 cikgu. Boleh tolong enelkan
hazarsuldi@yahoo.com
TK cikgu

SKPK SELANGOR said...

assalamualaikum
cikgu saya berminat dengan bahan2 cikgu. bole tolong emailkan..
intanbaizura_1979@yahoo.com

Anonymous said...

BLH EMAIL KAT SAYA TAK SEMUA BAHAN BBM MATEMATIK DAN BM?TERIMA KASIH.
irdasf.muhamad@gmail.com

Khatijah Ibrahim said...

salam...saya berminat dengan bbm cikgu, boleh tak emel ...khatijahibrahim1980@gmail.com terima kasih

Siti Nor Zarina Othman said...

sitinorzarinaothman@gmail.com..tq

Anonymous said...

Salam cikgu maz..sy barujd ckgu pemulihan jd sgt kurang bahan..jd sy berbesar hati jika cikgu sudi emeilkan bahan2 yang cikgu ada..bbm fail pengurusan..kertas kerja..tk boleh download..terima kasih.

Anonymous said...

lupe pulak nak tinggalkan email..sitimaisarahidris@gmail.com..tq again

Siti Anizan said...

sya nk juga...
bleh hntr x ke s.anizan@yahoo.com..
TQVM..

Rahmat Musa said...

kenapa xboleh download ye cikgu??

Anonymous said...

mohon email ke saya jg ye
trima kasih
hitomy_shakida@yahoo.com

Anonymous said...

mohon email kpd saya juga. tq
sab_309@yahoo.com

mansor embong said...

salam....mohon send melalui email saya sbb tak boleh nk download..

mansorembong2012@gmailcom

terima kasih

Unknown said...

mohon email ke saya jg ye
trima kasih
nurhidayah9291@gmail.com

Anonymous said...

SALAM...
mohon send ke email saya juga
yaty_79@yahoo.com
terima kasih

ruzita salleh said...

saya mengajar darjah satu dan berminat ngan bahan bacaan, emailkan kan kat saya boleh
tak?
itaruzitasalleh@yahoo.com
terima kasih....

ruzita salleh said...

saya mengajar darjah satu dan berminat ngan bahan bacaan, emailkan kan kat saya boleh
tak?
itaruzitasalleh@yahoo.com
terima kasih....

fastidious``yenyen said...

Assalamu'alaikum warohmatullohi wabarokatuh. Cikgu, boleh kongsi apa expectation berkenaan bacaan untuk pelajar tahun 1? Saya tengah ajar anak saya untuk membaca dalam bahasa dengan menggunakan siri Bacalah Anakku dan dalam buku terakhir, ia dah merangkumi ayat yang lebih complicated. Adakah pelajar tahun 1 disarankan untuk dapat membaca level sebegitu?

akma nai said...

Assalamualaikum... sy berminat ngan bahan bacaan...blh emailkan kat sy tak... akmanai@yahoo.com

Miss Nina said...

mohon email ke saya jg ye
trima kasih
missnina3611@gmail.com

Zy Tiana said...

Assalamualaikum, saya berminat dengan bahan bacaan ni,tapi tak dapat download. Mohon email pada saya ye cikgu.
suzytiana@gmail.com trma kasih.

Anonymous said...

assalamualaikum.. terimakasih kerana sudi berkongsi bahan tapi sayang saya x jumpa button untuk download.blh x cikgu emailkan bahan bacaan atau cikgu buatkan link yg boleh didownload?
ians_mpt@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum, saya berminat dengan bahan bacaan ini. Mohon email kepada saya cikgu

norita_surern@yahoo.com

Terima Kasih

Linda Che Husin said...

salam cikgu mohon email kpd saya...Semoga Allah murahkan rezeki cikgu..tq
haziqiman.lch@gmail.com

Anonymous said...

Salam cikgu, sy tak boleh nk download. Mohon email kpd saya...jamilahskdm@gmail.com. Tkasih cg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...