Rakan Maz

Showing posts with label kad gambar. Show all posts
Showing posts with label kad gambar. Show all posts

05 February 2014

Kad Gambar & Perkataan KVKVK

Lama maz tak update blog ni..maklumlah cuti2 malaysia kejap..orang len yang celebrate CNY..maz plak yang terlebih menCUTIkan diri..huhuhu.
Entry kali ini maz nak kongsikan satu bahan yang boleh diedit..maksudnya dalam format WORD lah..klu ada yang berubah pun.font kot. Tapi yang tu korang boleh tukar sesedap rasa ikut selera korang. Freebies kali ini maz bagi nama kad gambar dan perkataan KVKVK. Kad gambar tu dalam saiz A4. tpi klu korang nak bagi kecik..tukar je dlm setting printer korang. 

kat bawah ni maz bagi sket preview utk bahan tersebut..cer korang check.
 ni kad gambar KVKVK


 yang ni plak kad perkataan KVKVK...

cmner nak guna..senang je. pilih kad gambar then cari padanan kad perkataan yang betul.. klu korang nak ambik..simply click Kad Gamabar & Perkataan KVKVK

Happy Teaching



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...