Rakan Maz

01 September 2010

Bahan Bantu Mengajar BM Pemulihan

Minggu lepas Maz tetiba jak rajin menambahkan koleksi BBM pemulihan...Semua bahan2 yang Maz buat ni menggunakan bahan terpakai. Maz ambik je carta2 lama dalam pusat sumber yang dah tak digunakan pastu recycle balik jadik BBM yang berguna untuk pemulihan..Ni semua contoh BBM yang maz buat dari bahan terpakai..

     Carta Pokok KV
Poster Budi Bahasa
Poster yang kat atas ni sebenarnya poster Bahasa Inggeris..tapi daripada terbuang baik maz guna buat bahan yang boleh di tampal dalam kelas..jadinya maz print balik words dalam malay pastu tampal kat poster tu...hehhehe
ni pun kad gambar subjek sains..maz jadikan bbm yang boleh ditampal dalam kelas
sebenarnya banyak yang boleh kita guna semula bahan2 lama...yang penting kita rajin dan ikhlas nak buat untuk manfaat anak2 murid kita..
kad gambar dan kad bacaan bergred..
hehehe....kad bacaan bergred tu belum siap lagi maz tampal . tu masih lagi bahasa inggeris...maz dah wat bacaan bergrednya cuma blum ada masa nak tampal kat kad ni..

5 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum.
Terima kasih bahan yg diberi. moga allah membalasnya

cenderawasih said...

salam cikgu maz..

sy tgk byk bbm yg awak wat sndri...rajin btl cikgu...
sy nk sy..bbm cikgu jual ke..
mcm ne nk blh dptkn..
bile sy dwld..ade copy image n save image je..tp gambar x cantik..
minta bantu

Anonymous said...

assalammualaikum... saya baru ja daftar membuat blog. xda kelas lg di. sklh ..... tgh bljr wat blog .. tlg tunjuk ajar.. terima kasih atas perkongsian...

cikgu maz said...

Cenderawasih...thnx coz sudi singgah blog maz..cikgu nak bbm yg mana satu? mana2 bbm yg maz letak freebies tu xpyh byr..atau mana2 yg maz mention free download tu..klu xdpt juga save image..personally pm saya kat fb..tp cikgu kena add sya dlu..Bbm Tunas Pemulihan Khas. klu nak yg maz jual pun ada gak..boleh tgk2 album dlm fb sya..fb/Bbm Tunas Pemulihan Khas. tq

rido min said...

terima kasih atas bahan yg dpamerkan dalam blog.. memberi dan menjana idea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...