Rakan Maz

24 October 2013

BACAAN MUDAH PEMULIHAN KHAS

Lama dah tak jenguk blog ni...mlm ni maz nak kongsi beberapa bbm yang maz guna untuk bacaan anak didik maz kat kelas TUNAS. Kali ni hanya dapat kongsikan gambar sahaja..next time maz cuba upload untuk free download ye..mudah-mudahan perkongsian ni bolehla dijadikan idea untu create korang pnya bhn bacaan pulak...manatau..hehehe
ni bahan bacaan abjad..actually smua ni maz dah printout n jadikan buku bacaan..tpi xsempat nk ambik gmbr hardcopy..
yang ni pulak...bacaan kvkv. sesuai untuk murid yang baru nak kuasai KVKV. maz print dlm bntuk booklet pdf..senang budak boleh bawa balik rumah...
semua bahan bacaan TUNAS maz print dlm bentuk booklet supaya senang murid baca dalam ruang bacaan..ataupun klu ada mini perpustakaan blh juga letakkan. kat kelas Maz ada ruang bacaan je...nk juga buat mini perpustakaan tp xcukup budget lak...maklumlah guru pemulihan semua guna duit sendiri...hehehe
kalau tadi adik comel..yang ni plak ibu saya..murid sronok baca ni wlupun dorang perasan gak nape rambut ibu asyik bertukar je...hahaha
jom makan...sambil membaca sambil bayangkan makanan...fuh! memang sodap..hehehe...layan...

cukuplah kot pkongsian malam ni...nti maz sambung lagi yek..tgh berusaha buat link untuk semua bbm yang maz dah create...rasa rugi plak klu xshare ngan korang smua..atleast dptla jugak pahala if korang gunakan untuk mngajo anak didik kan..amin. Tunggu tau..BBM free nti..bye




6 comments:

nanzwangkod said...

Tq 4 sharing this beneficial information...Gbu

Anonymous said...

cute..

sysjannah said...

assalamualaikum cg...
mekaseh sudi kongsi bhn di sini...
dapat bg idea baru kat sy..utk hias kelas...kelas masih kosong...mklumla..bnjir baru2 ni...
minta izin guna idea2 cg...
mekaseh yer

isya ireen said...

assalamualaikum,

hasil yang sgt kreatif, boleh kongsikan sofcopy kepada sya melalui email x..
ashikyn@um.edu.my
terima kasih

Anonymous said...

salam..tq atas perkongsian..mohon guna bahan utk kelas sy ya..tenkiuu..:)

nurul nadia tukiran said...

assalamualaikum, boleh beri saya softcopy BBM pemulihan.
ini email saya,
daimahyusak63@gmail.com
terima kasih atas perkongsian yang sangat bermanfaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...