Rakan Maz

26 February 2014

COVER FAIL

hari ini maz nak kongsikan bahan freebies untuk pengurusan fail..hmm xlah gempak sangat..saja untuk suka-suka nak bagi ceria pengurusan fail. almaklumlah..namapun kelas pemulihan khas..klu boleh semua maz nak bagi ceria termasuklah pengurusan fail. 
nak dijadikan cerita..bahan yang maz nak kongsikan hari ni adalah cover fail..maz buat untuk cover fail panitia..(maz pun sebenarnya pegang ketua panitia selain dari pemulihan khas tau..). Yang satu lagi maz buat cover untuk rancangan pengajaran harian..maz kongsikan versi yang boleh edit. guna microsoft word shaja. kalau korang nak download..simply click my free download yang kat sidebar tu..juz scroll down skit...then cari fail COVER RPH mingguan dan COVER Fail Panitia..

lets take a look------>>


kalau korang suka ngan bahan ni..tinggalkanlah komen korang yer..bye

HAPPY TEACHING


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...